Ongelukje

Er rijdt een Belg op de snelweg en rijdt en remt op een gegeven moment omdat er een auto met caravan voor hem rijdt die veel te langzaam gaat, maar de Nederlander die achter hem zat zag hem net niet op tijd en scampte hem aan de linkerkant van de auto omdat ie nog net er langs kon, maar dus wel raakte.
Allebei naar de kant en die Belg vloeken en tieren, en zo van en dat kost veel te veel geld enz enz enz, dus die Nederlander: "ik ga je een geheimpje vertellen" "blaas heel hard in de uitlaat en dan blaas je vanzelf die deuk eruit, dus die Belg blij en die Nederlander rijdt ook blij weg.
Dus die Belg blazen en blazen, stopt er op een gegeven moment een andere Belg achter hem en vraagt wat ie aan het doen is, dus die Belg zegt dat ie zijn deuk eruit aan het blazen is maar dat het niet echt lukt, dus die andere Belg meeblazen, maar na 5 min. geeft ie het op en maakt een paar rondjes om de auto om te kijken wat het is.
Na het 3e rondje rent ie naar de man die nog steeds aan het blazen is en zegt: "ik weet het al" "je bent het raampje vergeten dicht te draaien

Cijfer geven

Er hebben 23 personen gestemd
Aantal sterren: