magische wensen

Een magische kikker loopt door een heel groot magisch bos. Het bos is zo ontzettend groot, dat de kikker nog nooit een ander dier heeft gezien.

Het toeval wil dat de kikker op een gegeven moment een konijn tegenkomt, die voor een beer uitrent om te voorkomen dat hij als diens avondeten gaat dienen. De kikker is zo verbaasd dat hij opeens twee andere dieren ziet, dat hij STOP roept en de dieren tot staan maant.

De magische kikker zegt: Omdat jullie de enige andere dieren zijn die ik ooit ben tegengekomen, gun ik jullie allebei drie wensen. De beer doet zijn eerste wens: Ik wens dat alle beren in dit hele bos, behalve ik dan, vrouwtjes worden. Het konijn is aan de beurt: ik wens een motorhelm. De beer denkt: Wat een idioot, wie wenst er nou een helm... en hij doet zijn tweede wens: Ik wens dat alle beren in het bos hiernaast, behalve ik dan, ook vrouwtjes worden. Het konijn zegt: Ik wens een motorfiets. De beer denkt: wat een stom konijn, hij had toch ook geld kunnen wensen om de motor te kopen... Ondertussen gaat het konijn op de motor zitten en start hem. De beer gaat verder: Ik wens dat alle beren op de hele wereld, behalve ik dan, vrouwtjes worden. Het konijn mag dan zijn laatste wens doen en zegt:

Ik wens dat de beer die hier naast mij staat homo wordt..... en hij scheurt weg...

Cijfer geven

Er hebben 25 personen gestemd
Aantal sterren: