bobo met de bus

bobo is een grote neger uit de bijlmer en moet iedere dag met de bus naar zijn werk. de eerste ochtend dat bobo de bus in stapt zegt hij tegen de buschaufeur die 1 meter 56 lang is
"zie jij deze grote hoofd en deze grote hand?....BOBO NIET BETALEN!!!"
de busschaufeur ziet helemaal groen van angst en zegt "l-l-l-00p m-m-m-aar d-d-d-oor" en bobo loopt rustig door en gaat zitten en gaat naar z'n werk.
die avond wanneer hij terug komt van z'n werk is er een nieuwe busschaufeur omdat de vorige plotseling overspannen was geworden. als hij binnen komt in de bus zegt hij "zie jij deze grote hoofd, de grote hand en deze grote knie? BOBO NIET BETALEN!!!"
dez busschaufeur is al een stuk moediger (en groter, 1 meter 75) en mompeld "dan niet" en bobo gaat zitten en rijdt naar huis.
de volgende ochtend wanneer hij weer naar z'n werk gaat met de bus is er weer een nieuwe busschaufeur en deze keer is het echt een boom van een kerel, 2 meter 5! bobo komt binnen en zegt "zie jij deze grote hoofd, deze grote hand, deze grote been en deze grote voet? BOBO NIET BETALEN!!!" de busschaufeur is totaal niet onder de indruk en vraagt "en waarom dan wel niet?" waarop bobo antwoordt "bobo abonnement"

Cijfer geven

Er hebben 43 personen gestemd
Aantal sterren: