Glazen pot met tientjes

Een man komt in het café en ziet een glazen pot gevuld met briefjes van 10 staan. Uit nieuwsgierigheid vraagt hij aan de barman wat dat te betekenen heeft. Nou, zegt die barman, als je er een briefje van 10 in gooit vertel ik het je. Nouja, best denkt die man, dus hij gooit er een briefje van 10 in. De barman begint te vertellen en zegt dat als hij 3 opdrachten weet te voltooien hij de gehele pot gevuld met briefjes van 10 wint.

Nou, zegt de man, ik wil eerst wel even weten wat die opdrachten zijn. Barman: de eerste opdracht is in een keer een glas tequilla achteroverslaan, de 2e is de valse hond die rondloopt verlossen van zijn kiespijn, en de 3e opdracht is het laten klaarkomen van de bejaarde vrouw die op zolder wacht, omdat zij nog nooit een goed orgasme heeft gehad. Hierdoor heeft de man er geen zin meer in en gaat met zijn vrienden drinken.

Naar verloop van tijd is de man zo dronken dat hij toch maar besluit om die 3 opdrachten te proberen. Als eerst slaat hij het glas Tequilla achter over en loop naar buiten. Terwijl de man buiten bij de hond is horen de mensen in het café de hond piepen en grommen. De man komt even later binnen en zegt: het is me gelukt, maar waar is die vrouw met kiespijn?

Cijfer geven

Er hebben 16 personen gestemd
Aantal sterren: