pausmobiel

De Paus heeft een nieuwe pausmobiel laten maken bij Alfa Romeo, een omgebouwde speedstar. Hij vraagt zijn chauffeur of hij ook eens mag rijden. De chauffeur durft de Paus niet tegen het hoofd te stoten en hij laat de Paus een stukje rijden op een rustige autoweg op voorwaarde dat hij dan op de Pausmobieltroon mag zitten tijdens de rit.

Dat gaat prima, 110 km per uur, 130 km per uur, 160 km per uur, 210 km per uur... TA TU TA TU TA TU (Ik weet niet hoe dat in Italië klinkt, maar waarschijnlijk net zoo lelijk als bij ons.) Heilige shit, denkt de agent als de auto stil staat, wat moet ik hier nou mee. Als ik die een bekeuring geef kom ik nooit in de hemel.

Hij besluit zijn chef te bellen en hij legt hem het geval voor. "Chef, ik heb een auto aangehouden die 210 km per uur deed." De chef roept onmiddelijk dat de auto in beslag genomen moet worden en de inzittenden gearresteerd moeten worden. Zo hard rijden is misdadig. "Ja maar, chef" zegt de agent "weet u dat wel zeker, want het gaat om een heel belangrijk persoon, dat is bijna niet te geloven."

De Chef wil geen onderscheid maken, iedereen is hetzelfde voor de wet. Maar als de agent blijft aanhouden vraagt hij uiteindelijk wie die beroemdheid dan wel is. "Dat weet ik niet" zegt de agent "maar hij is heel belangrijk want hij heeft de Paus als chauffeur!!"

Cijfer geven

Er hebben 6 personen gestemd
Aantal sterren: