twee mogelijkheden

Als je geboren wordt heb je 2 mogelijkheden; of je bent een jongen, of je bent een meisje.
als je een meisje bent is er niks aan de hand, als je een jongen bent heb je twee mogelijkheden; of je wordt naar de landmacht of je wordt naar de luchtmacht gestuurd.
als je naar de landmacht wordt gestuurd is er niks aan de hand, als je naar de luchtmacht wordt gestuurd, heb je 2 mogelijkheden; of je vliegt door, of je stort neer.
als je door vliegt is er niks aan de hand, als je neerstort heb je 2 mogelijkheden; of je bent zwaargewond of je bent dood.
als je zwaargebond bent is er niks aan de hand, als je dood bent heb je 2 mogelijkheden; of je wordt gebraven of je wordt gecremeerd.
als je begraven wordt is er niks aan de hand, als je gecremeerd wordt heb je 2 mogelijkheden; of je wordt gebruikt voor wcpapier of je wordt gebruikt voor krantenpapier.
als je wordt gebruikt voor krantenpapier is er niks aan de hand, als je wordt gebruikt voor wcpapier heb je 2 mogelijkheden, of je komt bij de jongens of je komt bij de meisjeswc's terecht.
als je bij de jongens wc's terechtkomt is er niks aan de hand, als je bij de meisjes terecht komt heb je 2 mogelijkheden, of je wordt aan de voor- of achterkant gebruikt!!

Cijfer geven

Er hebben 6 personen gestemd
Aantal sterren: