rode ridder op het rood wit paard


P.S. Vertel deze mop heel snel, behalve als het tussen sterretjes staat

P.P.S Let erop, als je voor een grote groep vertelt, dat dat verveling kan opwekken, en dat je misschien 5 wachters kan doen, en de tweede keer een paar overslaan ofso...

P.P.P.S. Je moet Deze mop heel snel vertellen, behalve wat tussen sterretjes staat.

DIT HIERBOVEN DUS NIET VERTELLEN

***Er was eens een rode ridder op een rood wit paard. Hij hoorde dat de prinses wou trouwen. De koningklijke familie was heel vergeetachtig, maar dat vond hij niet erg, dus hij ging naar het kasteel. Maar bij een kasteel zijn natuurlijk wachters, maarliefst 10. Dus hij komt bij de eerste wachter: hoe heet jij? De rode ridder op het rood wit paard! Wat!? De rode ridder op het rood wit paard! OOOh, de rode ridder op het rood wit paard...! Wat kom je doen? Met de prinses trouwen!***
(steeds sneller en sneller vertellen)
komt ie bij de tweede wachter: Hoe heet jij? ...

(enz. enz. enz. , 10 keer. Na de 10 wachters:)

Komt ie bij de koningin: hoe heet jij? De rode ridder op het rood wit paard! Wat!? De rode ridder op het rood wit paard!!! OOOOh, de rode ridder op het rood wit paard! Wat kom je doen? Met uw dochter trouwen!

Komt ie bij de koning: hoe heet jij? De rode ridder op het rood wit paard! Wat!? De rode ridder op het rood wit paard!!! OOOOh, de rode ridder op het rood wit paard! Wat kom je doen? Met uw dochter trouwen!

Komt ie bij de prinses: hoe heet jij? De rode ridder op het rood wit paard! Wat!? De rode ridder op het rood wit paard!!! OOOOh, de rode ridder op het rood wit paard! Wat kom je doen? Met jou trouwen!

***nou, zegt de prinses, dan moet je eerst de drie koppen van de driekoppige draak afhakken... Nou, dat vind de rode ridder op het rood wit paard wel goed, dus hij gaat naar de driekoppige draak. ***

Komt ie bij de eerst kop: (weer heel snel) Hoe heet jij? De rode ridder op het rood wit paard! wat!? De rode ridder op het rood wit paard! OOOOh, de rode ridder op het rood wit paard!!! Wat kom je doen? Je kop afhakken, tjak.

Komt ie bij de tweede kop: Hoe heet jij? De rode ridder op het rood wit paard! wat!? De rode ridder op het rood wit paard! OOOOh, de rode ridder op het rood wit paard!!! Wat kom je doen? Je kop afhakken, tjak.

komt ie bij de tweede kop : Hoe heet jij? De rode ridder op het rood wit paard! wat!? De rode ridder op het rood wit paard! OOOOh, de rode ridder op het rood wit paard!!! Wat kom je doen? Je kop afhakken, tjak.

***Gaat ie de volgende dag weer trug naar het kasteel, maar daar zijn weer andere wachters...***

Komt ie bij de eerste wachter: Hoe heet .....enz. enz. enz. (weer die tien wachters, en de koninging en koning)

komt ie bij de prinses: hoe heet jij? De rode ridder op het rood wit paard! Wat!? De rode ridder op het rood wit paard!!! OOOOh, de rode ridder op het rood wit paard! Wat kom je doen? Met jou trouwen! Wil je dat? NEE

Cijfer geven

Er hebben 91 personen gestemd
Aantal sterren: