Wens ongeluk

Er staat een grote advertentie in de krant dat er een speciale zwembad aanwezig is waar een ieder die van de sprinkplank springt en zijn wens luid uitspreekt, zijn wens vervuld wordt en het water in de zwembad die verandert in wat de persoon heeft gewenst.

Drie kerels gaan daar naar toe. De ene een beetje huiverig die gaat als eerste de springplank op en gaat staan bij het rand. Hij denkt even na. Hij wou altijd in een bakje met chocolade melk zwemmen en dus springt hij schreeuwende, "chocolade melk!"

Zodra hij het water aanraakte veranderde het water in chocolade melk. Hij zwom en zwom en dronk van de chocolade melk heeeeeeeeeerlijk was het voor hem. Toen hij moe en vol was ging hij uit de chocolade melk en het water kreeg zijn oorspronkelijke staat.

De tweede ging ook alvast staan bij het rand van de sprinkplank en zonder veel na te denken sprong hij schreeuwende, "Bieeeeeeeeeer!".

Zodra hij het water aanraakte veranderde deze in bier. En de kerel die zwom en dronk tot ie stomdronken was en zij hem uit het bier moesten halen. Zodra hij uit het bier was veranderde deze weer in water.

De derde kerel die was anders. Hij wou iets anders doen. Hij wou rennen op de sprinkplank en vervolgens springen. Dus hij begon te rennen maar door onoplettendheid zag hij niet het plas water op de springplank en slipte van de plank af waarbij hij hard schreewde: "SHIT!"

Cijfer geven

Er hebben 24 personen gestemd
Aantal sterren: