Rode oortjes

Jantje krijgt van zijn vder 10 euro en moet naar de markt boodschappen doen Opa zegt; en niet door het rooie dorp hè!! Jantje zegt nee opa!
maar Jantje gaat toch door het rooie dorp! en ziet een naakte vrouw achter de kassa ze zegt voor tien euro mag je met me zoenen Jantje gaf de 10 euro en ging met haar Zoene.
Dan komt Jantje weer Thuis en zegt tegen opa ik ben de 10 euro verloren en dan geeft Opa Jantje 20 euro en zegt weer niet door het rooie dorp hè! Ja zegt jantje en Jantje gaat weer door het rooie dorp en ziet de naakte vrouw weer achter de balie en zegt voor 20 euro mag je m'n BORSTEN voelen en jantje gaf de 20 euro en zegt Als ie weer Thuis is opa ik ben de 20 euro verloren Opa geeft jantje 50 euro en zegt en niet door het rooie dorp hè? Ja zegt jantje en Jantje doet het weer en de vrouw zegt voor 50 euro mag je met me NEUKEN en Jantje geeft de 50 euro en ze gaan achter een bosje zitten en dan komt Opa Jantje zegt tegen opa Opa kun je even helpen hij wil er niet in..!! Opa word boos en geeft hem een trap! Jantje Zegt: bedankt opa hij zit er in en dan zegt de vrouw voor 80 euro mag je me helemaal voor je alleeen en mag je doen wat je wil okeej! Zegt jantje ik heb je in totaal al 80 euro gegeven duss.... kom maar mee naar bed en ze gaan mee!! Hij wil NEUKEN en ze zegt Okeej!
kom maar op het zaad moet eruit uiteindelijk als het zaad eruit is word ze zwanger jantje roept: YES YES YES een baby!!.....

Cijfer geven

Er hebben 271 personen gestemd
Aantal sterren: