Brief aan papa

Lieve papa,
Sinds ik op de universiteit zit heb ik niets meer van me laten horen maar ik zal er maar mee beginnen dat ik ben gestopt met de universiteit.
Ik woon nu bij mijn vriendje Abdul.
Abdul heeft zelf geen opleiding gehad maar dat maakt niets uit. Abdul en ik willen graag gaan trouwen maar we hebben nog geen dag ik wil het wel snel doen want anders zie je dat ik een kindje krijg, oh ja, ik ben zwanger Abdul en ik willen graag veel kinderen.
Ik heb ook geleerd dat marihuana niet verslavend is en daarom gebruik ik dat ook af entoe, we kweken ook XTC en cocaïne, we gebruiken zelf ook een klein beetje want dat spul is heel duur.
Abdul is ook heel erg bedreven in de politiek hij hoort ookbij 3 Marokkaanse partijen maar daar weet ik niets van want ik moet altijd weg als ze bij elkaar zijn. Abdul is heel aardig en jullie zullen hem ook oké vinden ondanks zijn grove taalgebruik, piercings en tatoeages.
Kom je op onze bruiloft?

Veel groeten Marleen
PS pap ik hoop dat je niet al te erg geschrokken bent maar ik heb geen vriendje, ik ben niet zwanger en ik gebruik niks, ik wou alleen bewijzen dat er veelergere dingen zijn dan een slecht rapport, de mijne licht op mijn kastje en ik zit gewoon op de universiteit .

Cijfer geven

Er hebben 15 personen gestemd
Aantal sterren: