Het konijn

Er rent een konijn keihard door het bos, komt die een giraffe tegen die een jointje staat te roken. Zegt dat konijn: "Gooi weg dat spul giraffe, dat is hartstikke slecht voor je. Kom lekker met me mee rennen door het bos da's veel gezonder!" De giraffe vindt dat het konijntje wel gelijk heeft, gooit het jointje aan de kant en rent met hem mee.
Het konijn en de giraffe zijn samen lekker aan het rennen en komen verder in het bos een olifant tegen die een lijn van 1 meter staat te snuiven.
Het konijn roept: "Gooi weg dat spul olifant, dat is hartstikke slecht voor je. Kom lekker met ons door het bos rennen!" De olifant is gelijk enthousiast, blaast de coke aan de kant en zet het samen met het konijn en de giraffe op een lopen. Met ze'n drieën huppelen en rennen ze door het bos en komen wat later een leeuw tegen die net een dikke spuit in zijn poot wil zetten. "Gooi toch weg die spuit leeuw", zegt het konijn. "Dat is hartstikke slecht voor je. Kom lekker met ons door het bos rennen, da's veel gezonder!" Daarop pakt de leeuw het konijn vast en geeft hem een paar flinke beuken. "Wat doe je nou Leeuw?", zeggen de giraffe en de olifant. "Da's toch nergens voor nodig? Hij wilde je alleen maar helpen." "Helemaal niet", zegt die leeuw. "Dat kutkonijn laat me elke keer door het bos rennen als ie weer een paar pillen heeft geslikt!"

Cijfer geven

Er hebben 28 personen gestemd
Aantal sterren: